Posted in Press

Jogja Peace Amazing Race 2008

Hi temen2..kita dari Peace Generation bakal ngadain kegiatan Jogja Peace Amazing Race 2008 pada 21-25 Januari 2008 nanti..

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Klik di sini untuk mendownload / mendapatkan formulirnya

Ikutan ya……..
– Fickry –

Advertisements

Author:

He calls himself a simple social butterfly as he frequently engages in social media such as blogs and micro blogging. Indonesian living in Amsterdam.

3 thoughts on “Jogja Peace Amazing Race 2008

  1. mas, dlu dah sms ke no.nya Peace Generation dan yang blz mas aldy.. aku kan bilang ke mas aldy mau ikut “Jogja Peace Amazing Race 2008”, tapi katanya mas aldy aku di suruh bantu2 aja, gmn mas fikri aku boleh bantu2 gak mas? aku bisa kok mas, aku slesai ujian tgl 14 jan 08.. tp tgl 21 aku hrus ke Semarang coz mas ku wisuda, myb aku mlmnya bs nyampe YK? gmn mas fikri??aku pingin ikut bgt… bls ya mas…makasih banyak mas……

Komen dong kakak...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s