Posted in Aussie

Ditelpon Kingsley’s Chicken

Sebelum kuliah, saya sms Huemen (Host rumah saya) kalo saya bulan dpn mau pindah ke Braddon (flat Curong, share dg Akh Jajang)…trus langsung cabut ke kampus mantengin internet!! Ya…tetepan..seeking a job online. Lima macam aplikasi saya masukin ke advertiser. Pokoknya dicoba semua deh..

Kuliah mpe jam 5an.

PAs jam 5 saya ditelpon oleh Huemen (Host kamar saya), “Fickry, u can move as soon as possible.”..

Wow…seneng bgt..lebih hemat donk!! Hehe..otomatis bond saya dibalikin semua hehe..lumayan $440 plus $300..hehe..nabung euy!!

Trus pulanglah saya ke Kaleen. NAh, pas dinner, ada incoming call.., “Allow Fickry, how r u goin? DO u have time to come to Kingsle’s in Woden tomorrow on 4pm?” ….

I answered: “No, i can’t, how about Wednesday on 4 pm?” then He said, “Ok. i’ll be waiting 4 u!!”

Alhamdulillah, aplikasi yg saya titip lewat Citra dibaca juga. Padahal baru 4 hari yg lalu saya kasiin ke dia. Dan Rabu besok saya harus ke sana. Semoga aja diterima..amin.

Advertisements

Author:

He calls himself a simple social butterfly as he frequently engages in social media such as blogs and micro blogging. Indonesian living in Amsterdam.

3 thoughts on “Ditelpon Kingsley’s Chicken

Komen dong kakak...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s