Posted in Aussie

Malunya: A Twit, Episode 2

Senin, 16 Juni 2008

Hahaha..kebodohanku kali ini agak bermartabat.. (hassyaa..apa sech..wkwk). Sabtu lalu dengan semangat 45 saya habiskan waktu di kamar dengan membaca jejurnal (gak ada sih imbuhan je’..tapi enak aja nyebutnya 😛) tentang media and politic dan beberapa artikel tentang Obama, akhirnya essay saya mendekati 80% selesai.

Nah, Minggunya, saya udah set waktu tuk menyelesaikan draft pertama essay kemarin di lab kompi kampusku. Melengganglah saya di pagi yg beku dengan sisa  bus pass card  (tinggal satu kali gesek..lebih jauh ttg buss pass card, ntar gw post deh..:P). Well, I arrived there on  9 am, and it was still cold..really..oh my gosh!! then, i just turned on my laptop then worked. After about 3 hours, i already finished it, then i smiled at my laptop..hahaha..finally. Then i sent it briefly to Megan Lee. Dan..saya senang banget karena merasa saya student pertama yg submit draft itu.. and then horreeeee…(maaf ya gak penting bgt..wkwkwk). I was really happy!!

And Just now, today, this morning..wkwkwk.. i was like a twit again!!! Megan bilang, “yes Fikri, you are the first one..but, no attachment was there.”

and then i was like.. “what?! are you sure?”

Hahahahhahah..malunya saya..ya udah deh sebelum nulis blog ini barusan tadi saya kirim lagi file draft nya. WKkwkwkwkwkkk….

Advertisements

Author:

He calls himself a simple social butterfly as he frequently engages in social media such as blogs and micro blogging. Indonesian living in Amsterdam.

One thought on “Malunya: A Twit, Episode 2

Komen dong kakak...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s